Winkelwagentje Subtotaal
Plantronics verzendt momenteel alleen direct naar consumenten in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Finland, Nederland, Spanje en Australië.
×

Savi W740 IBM Lotus Sametime installatiehandleiding

Artikel-ID : 000010194
In dit document wordt uitgelegd hoe u:
  • Stel uw Savi W740 met IBM Lotus Sametime
  • Bellen en gebeld worden in IBM Lotus Sametime ontvangen
Klik hieronder op de link om het document te bekijken. LET OP: U heeft Adobe Reader nodig om het bestand te bekijken. U kunt Reader gratis op Adobe's website.

Helaas dit document is niet beschikbaar in het Nederlands Savi W740 Lotus Sametime QSG.pdf