Winkelwagentje Subtotaal
Plantronics verzendt momenteel alleen direct naar consumenten in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Finland, Nederland, Spanje en Australië.
×

Voyager Legend / Voyager Legend UC (B235/B235-M): Hoe kan ik de firmware-update

Artikel-ID : 000010393

MyHeadset Updater kunt u de firmware op uw Plantronics Voyager Legend headset werken. Daarnaast MyHeadset Updater kunt u bepaalde opties voor uw headset, zoals de gewenste taal voor gesproken aanwijzingen en commando's in te stellen.

Procedure

Om de software te downloaden en te installeren:
  1. Ga naar http://www.plantronics.com/myheadset-updater
  2. Kies Voyager Legend, en klik vervolgens op Aan de slag
  3. Klik op Start
  4. Klik op Downloaden
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm voor het downloaden en installeren van de toepassing.
Om de headset te werken:
  1. Sluit uw headset aan op de USB-laadkabel of plaats de headset in de optionele desktop lading staan​​. Wij raden het gebruik van de optionele oplaadcassette om je firmware te updaten.
  2. Ga naar http://www.plantronics.com/myheadset-updater
  3. Kies Voyager Legend, en klik vervolgens op Aan de slag
  4. Klik op Doorgaan
  5. Klik nogmaals op Doorgaan
  6. Personaliseer een van uw instellingen, indien gewenst.
  7. Klik Update uw headset
  8. Klik op Bijwerken
  9. Wanneer u wordt gevraagd, koppelt uw headset uit de PC.
Opmerking: Deze instructies zijn voor de headset updaten alleen. Voor instructies over hoe u de BT300 adapter die wordt geleverd met de Voyager Legend UC bijwerken, klikt hier.