Winkelwagentje Subtotaal
Plantronics verzendt momenteel alleen direct naar consumenten in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Finland, Nederland, Spanje en Australië.
×

Headsets voor degenen die het dragen gehoorapparaten

Artikel-ID : 000010215
Oplossing voor Bluetooth Hearing Aid Pendant Klanten

Bluetooth gehoorapparaat hanger klanten kunnen de MDA200 gebruiken met de

SSP 2714-01 Bluetooth-adapter (voor 8-bit versleutelde systemen)
Als extra optie kunt u een HL10 handset lifter of EHS (Electronic haakschakelaar) kabel te gebruiken om / beëindigen oproepen beantwoorden zonder handmatig te nemen van uw telefoon van de haak.

Call Center Compatibel met gehoorapparaten (HAC) Headsets
  • H251H
  • H261H
Tips
  • Clarity Products, een divisie van Plantronics, is 's werelds toonaangevende leverancier van versterkte telefoons en hoorhulpmiddelen voor slechthorenden. *
  • Minnesota Draad & Kabel (aka Hatis) biedt headsets ontworpen voor t-coil gehoorapparaten. Je kunt ze bereiken op 715-579-3926.
  • Voor het product dat is gespecialiseerd in mensen met een gehoorverlies neem dan contact op met onze Technical Support Specialist bij 1-800-544-4660 x5547 om meer te leren.
* Duidelijkheid niet headsets te verkopen.