Winkelwagentje Subtotaal
Plantronics verzendt momenteel alleen direct naar consumenten in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Finland, Nederland, Spanje en Australië.
×

Draadloze headsets met APC-45 EHS Kabels: Geen Call Control met een Cisco SPA 525G2 Phone

Artikel-ID : 000010726

Vraag

We hebben de Cisco SPA 525G2 telefoon en gebruiken het met de Savi700 serie of CS500 serie headset met de APC-45 EHS kabel. We hebben EHS ingeschakeld op de Cisco Call Manager maar kan niet bellen controle. Hoe los ik dit probleem op?

Antwoord

De SPA525G2 telefoons worden alleen ondersteund met Cisco Call Manager Express.

Dit is een bekend probleem: EHS niet werken in SCCP-modus voor SPA525

EHS werkt momenteel in SIP-modus voor de SPA525. Dit probleem wordt door Cisco worden vastgesteld Firmware 7.5.4