• Producten
  • Oplossingen
  • Ondersteuning
  • Partners

Downloads & Apps

Online documentatie
Garantie & Vervanging

Enterprise Software

Download de recentste versie van de Plantronics-software voor Windows® of Mac® voor een naadloze synchronisatie tussen uw Plantronics-audioapparaat en uw softphone. Met Plantronics-software beschikt u over de geïntegreerde oproepbeheerfuncties van Plantronics-audioapparaten, waaronder het aannemen en beëindigen van oproepen en een gesynchroniseerde mutefunctie op uw softphone.

Plantronics Spokes v2.8 en verwante software is ook beschikbaar

Toepassingen en plug-ins voor consumenten

Wilt u nog meer uit uw headset halen? Met één druk op de knop deelnemen aan een telefonische vergadering en uw sms-berichten en e-mails met uw stem schrijven? Het kan allemaal via onze nieuwe MyHeadset-website. Zo maakt u uw headset nog slimmer.