Downloads & Apps

Online documentatie
Garantie & Vervanging

Zakelijk

Plantronics Spokes™-software

Download de recentste versie van de Plantronics-software voor Windows® of Mac® voor een naadloze synchronisatie tussen uw Plantronics-audioapparaat en uw softphone. Met Plantronics-software beschikt u over de geïntegreerde oproepbeheerfuncties van Plantronics-audioapparaten, waaronder het aannemen en beëindigen van oproepen en een gesynchroniseerde mutefunctie op uw softphone.

Download (Windows®) Download (Mac®)
Enterprise Management-software

Plantronics-plug-in voor
Cisco Jabber

Download de nieuwe Plantronics-plug-in voor Cisco Jabber en profiteer van de mogelijkheid om op afstand gesprekken aan te nemen en te beëindigen, en mutesynchronisatie met ondersteunde apparaten van Plantronics.

Spokes™-software voor IBM® Lotus® Sametime®

Met de Plantronics Call Control Plug-in Software kunt u oproepen met uw Plantronics-headset aannemen/beëindigen voor IBM Lotus Sametime- en SUT-softphones. Een slimmere manier om gesprekken te voeren en productiever te zijn.
Meer informatie

InstantMeeting™

Mis geen enkele vergadering met InstantMeeting van Plantronics. U kunt met één beweging vanaf uw telefoon of pc deelnemen aan een telefonische vergadering. InstantMeeting herkent automatisch telefonische vergaderingen en oproepdetails op uw kalender, stuurt u vlak voor de aanvang van een geplande vergadering een herinnering en verbindt u met één druk op de knop met uw telefonische vergadering. Instant meeting is beschikbaar voor de Apple iPhone, WindowsPhone- en Android-telefoons, evenals Microsoft Outlook. Meer informatie

Privé

MyHeadset

Wilt u nog meer uit uw headset halen? Met één druk op de knop deelnemen aan een telefonische vergadering en uw sms-berichten en e-mails met uw stem schrijven. Het kan allemaal via onze nieuwe MyHeadset-website. Zo maakt u uw headset nog slimmer.

.Audio 628-productfoto en Skype-logo

Software voor Plantronics® .Audio™ 478/628/648 – Skype-gecertificeerde headsets

Download de nieuwste versie van de Plantronics-headsetsoftware zodat u gemakkelijk uw Skype gesprekken kunt aannemen/beëindigen via de knoppen in het snoer van uw headset (alleen voor pc). De download bevat ook het nieuwe Plantronics-configuratiescherm voor het eenvoudig aanpassen van apparaten. Via het intuïtieve configuratiescherm kunt u uw mutetoon aanpassen, de instellingen voor uw beltoon wijzigen en de instellingen voor uw mediaspeler beheren.