Downloads & Apps

Online documentatie
Garantie & Vervanging

Plantronics Enterprise Manager (PEM)

Plantronics Enterprise Manager is een twee-in-een softwareoplossing voor IT-afdelingen. Met dit hulpprogramma krijgen IT-afdelingen de mogelijkheid het Spokes-installatiebestand te bewerken en zo een aangepast pakket te maken. Via selectievakjes kan de IT-afdeling eenvoudig componenten inschakelen die voor hun omgeving zinvol zijn. Dit hulpprogramma stelt IT-afdelingen bovendien in staat de instellingen en het gedrag van ondersteunde Plantronics-apparaten te beheren. Deze instellingen kunnen ook worden beveiligd met een wachtwoord om te voorkomen dat ze door onbevoegden worden veranderd. Ondersteunde apparaten: D100, Savi Office, Savi W7xx, Calisto 240 en Voyager Pro UC.

Beheerdershandleiding

Bluetooth-configuratiehulpprogramma voor Savi W7xx

Het hulpprogramma voor het uitschakelen van Bluetooth stelt IT-afdelingen in staat de Bluetooth-radio op Savi W7xx-apparaten uit te schakelen. Dit MSI-bestand bevat een uitvoerbaar bestand dat kan worden uitgevoerd met een parameter voor in- en uitschakelen.

Gebruikershandleiding

Spokes-installatiebestand - meerdere talen

Gebruik dit Spokes MSI-bestand om Spokes voor Windows zonder aanpassingen te installeren. De msi is exclusief .net framework. Er wordt van uitgegaan dat het framework al op het systeem van de gebruiker is geïnstalleerd.

Opmerkingen over de installatie

Spokes-installatiebestand - alleen Engels

Hiermee wordt alleen Engels geïnstalleerd voor ondersteuning bij implementaties van groepsbeleid. Voor extra installatiebestanden met één taal, neemt u contact op met de Plantronics-ondersteuning.

Microsoft.net Framework 3.5 sp1

Deze versie van het .net framework is een vereiste voor Spokes voor Windows. Implementeren voor Spokes voor Windows wordt geïnstalleerd.

Stuurprogramma voor seriële poort van Calisto

Bij de volgende seriële poort van Plantronics wordt een door Microsoft ondertekend .inf-bestand geïnstalleerd, waarmee de seriële poort van Plantronics wordt gekoppeld aan de Microsoft-stuurprogramma's die bij WIndows worden geleverd. De seriële poort wordt alleen door Calisto 240 gebruikt tijdens firmware-upgrades.

Voor ontwikkelaars