Dolby Atmos-aktivering

insert

Indløs din kode som beskrevet nedenfor. Når den er indløst, skal du downloade og starte Dolby Access-appen fra butikken. Følg vejledningen på skærmen.

INDLØS DIN KODE PÅ XBOX LIVE:
  1. På Xbox One skal du gå til Xbox-butikken > Games > Brug en kode.
  2. Indtast den 25-cifrede kode. Du kan også indløse den 25-cifrede kode på live.xbox.com
INDLØS DIN KODE I MICROSOFT STORE:
  1. Start Butik > Vælg Kontomenu > Vælg Indløs kode
  2. Indtast den 25-cifrede kode. Du kan også indløse den 25-cifrede kode på live.xbox.com

Brug for en Microsoft-konto? Opret en gratis på live.xbox.com

Trinvis vejledning