Downloads og apps

Download vores software til stationære computere og mobile platforme, som er udviklet til at forbedre oplevelsen ved brug, administration og ejerskab af lydenheder fra Plantronics.

hub

Plantronics Hub til Windows/Mac

Gør det muligt for slutbrugere at tilpasse deres indstillinger og få synlig status for deres Plantronics-lydenhed på deres desktop.

software-white

Plantronics Aware til Cisco DX-serien

Udviklet til Cisco Android IP-telefon DX650 med problemfri viderestilling mellem din mobiltelefon og Cisco DX650.

plt-gaming-software

GameCom 780/788 7.1 Surround Sound

Plantronics GameCom 780/788 7.1 Surround Sound-software (kun til PC).

plt-gaming-software

RIG 500E / 500HD 7.1 Surround Sound

RIG 500E / 5000HD 7.1 Surround Sound-software (Windows).

plt-gaming-software

RIG 7.1 Surround Sound

Plantronics RIG 7.1 Surround Sound-software (kun til PC).

Mobilapps til iOS og Android

spokes-white

Plantronics Hub til iOS/Android

Tilfører ekstra funktionalitet til dit nye Plantronics Bluetooth-headset med nyttige værktøjer, beskeder og statusoplysninger.

backbeat-fit-updater-icon

BackBeat FIT Companion

Tilfører dine Plantronics BackBeat FIT hovedtelefoner et nyt niveau af tilpasning.

backbeat-go-3-companion-icon

BackBeat GO 3 Companion

Tilfører dine Plantronics BackBeat GO 3 hovedtelefoner et nyt niveau af tilpasning.

find-myheadset-android

Find MyHeadset

Find dit mistede headset ved hjælp af en hørbar tone eller brug funktionen Tilbagespor.