backbeat-fit-updater-icon

BackBeat FIT Companion

Tilfører dine Plantronics BackBeat FIT hovedtelefoner et nyt niveau af tilpasning.

Oplev, hvordan BackBeat FIT Companion tilfører de nye Plantronics BackBeat FIT-hovedtelefoner et nyt niveau at tilpasning og kontrol.

TILPAS DIN BACKBEAT FIT, SÅ DEN PASSER TIL DIN LIVSSTIL

Tilpas indstillinger ved at ændre sproget på stemmemeddelelser

DINE PLANTRONICS BACKBEAT-HOVEDTELEFONER BLIVER BEDRE MED TIDEN

Opdater firmwaren på dine BackBeat FIT-hovedtelefoner for at få de nyeste funktioner. Du får automatisk besked, når der udgives ny firmware, så du kan holde din BackBeat FIT opdateret og sikre dig, at den fungerer optimalt.

TILSLUTNINGSOVERSIGT

Tag kontrollen med dit headsets tilslutning. Installér BackBeat FIT Companion-appen på alle telefoner og tablets, som du bruger sammen med dit headset, for nemt at skifte mellem enheder med et enkelt tryk.

KOM I GANG

Udforsk alle BackBeat FIT's funktioner og kontroller.

Brug den trinvise vejledning til at hjælpe dig med parringen.

OPDATERET

21. august 2017

STØRRELSE

iOS = 46,6 MB
Android = 27,6 MB

AKTUEL VERSION

3.3.0 (Android)
3.2.0 (iOS)

KRÆVER ANDROID

4.4 og nyere

KOMPATIBILITET MED IOS

Kræver iOS 8.2 eller nyere.
Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

KLASSIFIKATION AF INDHOLD