Plantronics + Polycom. Nu forenet som logo

Subtotal for indkøbskurv
backbeat-go-3-companion-icon

BackBeat GO 3 Companion

Tilfører dine Plantronics BackBeat GO 3 hovedtelefoner et nyt niveau af tilpasning.

Se, hvordan BackBeat 3 GO Companion tilfører din nye BackBeat GO 3 et nyt niveau af tilpasning.

Tilslutningsoversigt

Tag kontrollen med dit headsets tilslutning. Installér BackBeat GO 3 Companion-appen på alle telefoner og tablets, som du bruger sammen med dit headset, for nemt at skifte mellem enheder med et enkelt tryk.

Dit BackBeat GO 3-headset bliver bedre med tiden

Opdater trådløst firmwaren på din BackBeat GO 3 for at få de nyeste funktioner. Du får automatisk besked, når der udgives ny firmware, så du kan holde din BackBeat GO 3 opdateret og sikre dig, at den fungerer optimalt.

Skræddersy din BackBeat GO 3, så den passer til din livsstil
  • Tilpas indstillinger
  • Skift sprog i stemmemeddelelser
Kom i gang

Udforsk alle BackBeat GO 3's funktioner og kontroller. Brug den trinvise vejledning til at hjælpe dig med parringen.

Størrelse

iOS = 44,0 MB
Android = 31,47 MB

Aktuel version

1.20 (Android)
1.12 (iOS)

Krav

iOS-enheder med iOS 8.2 og derover:
iPhone 5 og nyere
iPad Air og iPad mini
iPod touch (5. generation)
Android-enheder, der kører OS v4.4 og nyere
Begrænset understøttelse af enheder, der kører Android 6

Klassifikation af indhold