find-myheadset-android

Find MyHeadset

Find dit mistede headset ved hjælp af en hørbar tone eller brug funktionen Tilbagespor.

Er du træt af at lede efter dit mistede headset?

Svaret er Find MyHeadset, som er en del af Plantronics Spokes-porteføljen af softwareløsninger. De fleste headsets bliver fundet under bilsæder, i lommer eller på et rodet skrivebord. For mindre oplagte steder kan du finde dit headset akustisk ved at sende en tone til det, så du kan høre, hvor det gemmer sig. Hvis headsettet er uden for Bluetooth®-rækkevidde (33 fod/10 m) eller er slukket, kan du prøve Backtrack™-aktivitetsloggen, der registrerer, hvor det sidst blev brugt.

Sådan finder du dit headset:
  • Send en tone.
  • Spor det.

Bonus: Hvis du har den nyeste Android 3.0 eller senere, vises der en batterimåler for headsettet på meddelelseslinjen.

Opdateret
1. april 2015
Størrelse
1,4 M
Kræver
Android 2.2 og nyere