software-white

Plantronics Aware til Cisco DX-serien

Udviklet til Cisco Android IP-telefon DX650 med problemfri viderestilling mellem din mobiltelefon og Cisco DX650.

Sikker – Problemfri – Aware

Plantronics Aware til Cisco DX-serien er en Android-app, som er udviklet til Ciscos DX650, DX70 og DX80 IP-enheder, og som giver problemfri lydoverførsel mellem en smartphone og alle enheder i Cisco DX-serien baseret på berøringsfri registrering af et Plantronics Voyager Legend-, Voyager Legend UC-, Voyager Edge- eller Voyager Edge UC Bluetooth-headset.

Appen har en funktion til at låse/åbne skærmen baseret på berøringsfri registrering af et Plantronics Legend-, Plantonics Edge-, Voyager Legend UC- eller Voyager Edge UC Bluetooth-headset. Denne funktion omtales som Smart Lock i applikationsindstillingerne. Smart Lock-funktionen giver dig mulighed for at låse/åbne en ekstra skærm i spejltilstand.

Opdateret
24. juni 2015
Størrelse
3,7 MB
Kræver Android
Klassifikation af indhold