Softwaresupport for virksomheder

Plantronics Enterprise-software giver virksomhedernes it-chefer mulighed for at administrere og supportere Plantronics-lydenheder, der er installeret på tværs af deres udvidede organisationer. Dataanalyse giver værdifuld indsigt til at sikre ensartet og forbilledlig kommunikation og lyd.

Programmer

PLANTRONICS MANAGER PRO

Plantronics Manager Pro er en webbaseret tjeneste, der giver it-medarbejdere nemme måder at overvåge, administrere og vedligeholde miljøet for deres lydenheder. Nu kan it føre til indsigt, gøre det lettere at tage headsets i brug, udføre fejlfinding og reagere på individuelle behov uden afbrydelser af kundeoplevelsen – alt sammen fra ét sted.

Produktbemærkninger | Brugervejledning | Kom i gang-guide | Få mere at vide

PLANTRONICS MANAGER

Plantronics Manager-software leverer en integreret, strømlinet løsning til administration af alle virksomhedens lydenheder med mulighed for at gemme data i en lokal programinfrastruktur. Manager er et cloud-baseret klient/server-program til administration af headsets. Det hjælper it-afdelingen med at forbedre oplevelsen af at eje, implementere og administrere Plantronics-lydenheder.

Produktbemærkninger | Brugervejledning | Få mere at vide

PLANTRONICS HUB

Plantronics Hub til Windows/Mac, en del af Plantronics Spokes-softwareporteføljen, er et klientprogram, som giver slutbrugere mulighed for at kontrollere indstillingerne på deres Plantronics-lydenhed. Slutbrugere kan tilpasse deres ringetone og ringeplacering, konfigurere opdateringer om tilstedeværelse og meget mere.

Få mere at vide

apps_combo1

Downloads

PLANTRONICS HUB

Softwaren forbedrer brugeroplevelsen ved at vise værdifulde oplysninger om deres Plantronics-lydenheds tilstand, for eksempel status for lydløs og batteri, let synligt nederst på desktoppen.

Produktbemærkninger | Brugervejledning | Installationsnoter | Få mere at vide

WMI PROVIDER

Plantronics WMI Provider giver it-administratoren mulighed for at få mere robust og standardiseret programmerbar adgang til de data, Plantronics Hub producerer.

Brugervejledning

Ressourcer

SYSTEMSTATUS

Oplysninger om status for vores Manager Pro-tjeneste og analysepakker til alle globale datacentre.

FORTROLIGHED og SIKKERHED

Plantronics har forpligtet sig til at beskytte personlige oplysninger på kunder, der besøger vores websteder og køber vores produkter. Plantronics ønsker at opretholde et sikkert og trygt miljø for alle brugere af vores onlineprodukter og -tjenester.

Kontakt

Stil et spørgsmål, eller del din feedback og dine forslag.

SPØRGSMÅL OM TEKNISK SUPPORT

software.support@plantronics.com