Plantronics + Polycom. Nu forenet som logo

Subtotal for indkøbskurv

Plantronics Manager Pro Demo

Nem administration af headsets. Plantronics Manager Pro gør det muligt for it-teams at få adgang til og reagere på indsigt fra headsets, firmware/software-opgraderinger og kompatibilitetskonflikter for at spare tid – og kræfter.

Se screencast-videoerne nedenfor. De kan hjælpe dig til at forstå kernekomponenterne i Plantronics Manager Pro. Lær at overvåge, administrere og vedligeholde dine Plantronics-headsets, og få indsigt i effektive analyserapporteringsmoduler.

software-orange

Lejerkonfiguration

It-chefen Todd viser, hvordan du kan begynde at opbygge dine bruger- og enhedsdata i Manager Pro-lejer.

Politik og overholdelse

It-chefen Todd indstiller enhedsstrategier og overholdelse med Manager Pro

Lager

It-chefen Todd søger i sit enhedsinventar med Manager Pro

Dataindsigt

Få mere at vide om, hvordan ikke-it-chefer bruger Manager Pro-analyser til at forbedre ibrugtagning af headsets og holde øje med medarbejdernes velbefindende