Plantronics + Polycom. Nyt yhdessä logo

Ostoskorin välisumma

Dolby Atmos -aktivointi

insert

Lunasta koodi alla kuvatulla tavalla. Koodin lunastamisen jälkeen voit ladata Dolby Access -sovelluksen kaupasta ja käynnistää sen. Noudata näytön ohjeita.

KOODIN LUNASTAMINEN XBOX LIVESSÄ:
  1. Siirry Xbox Onessa Xbox-kauppaan ja valitse > Pelit > Käytä koodi.
  2. Anna 25-numeroinen koodi. Voit lunastaa 25-numeroisen koodin osoitteessa  live.xbox.com
KOODIN LUNASTAMINEN MICROSOFT STORESSA:
  1. Avaa Store > Valitse tilivalikko > Valitse Lunasta koodi
  2. Anna 25-numeroinen koodi. Voit lunastaa 25-numeroisen koodin osoitteessa  live.xbox.com

Tarvitsetko Microsoft-tilin? Voit luoda tilin maksutta osoitteessa live.xbox.com

Kiitos uusien RIG-pelikuulokkeiden ostamisesta! Jos sinulla on ongelmia Dolby Atmosin aktivoimisessa, ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 1-855-765-7878

Puhelinpalvelu on avoinna ympäri vuorokauden sunnuntaista klo 14 perjantaihin klo 17 (Tyynenmenren aikaa).

Vaiheittaiset ohjeet

• 1. Siirry Xbox-kauppaan ja valitse Käytä koodi.
    image-1
  • 2. Anna 5 × 5 -numeroinen koodi. Avaat Dolby Atmos® -kuulokkeet käyttöön.
    image-2
  • 3. Sinua pyydetään lataamaan Dolby Access -sovellus.
    image-3
  • 4. Avaa Dolby Access -sovellus ja valitse With my headphones (Kuulokkeilla).
    image-4
  • 5. Valitse Dolby Access -sovelluksessa Go to Xbox settings (Siirry Xbox-asetuksiin).
    image-5
  • 6. Siirry kuulokeäänen asetuksiin ja valitse kuulokemuodoksi Dolby Atmos for headphones (Dolby Atmos kuulokkeille).
    image-6
  • 7. Olet nyt valmis nauttimaan Dolby Atmos -kokemuksesta.