Dolby Atmos -aktivointi

insert

Lunasta koodi alla kuvatulla tavalla. Koodin lunastamisen jälkeen voit ladata Dolby Access -sovelluksen kaupasta ja käynnistää sen. Noudata näytön ohjeita.

KOODIN LUNASTAMINEN XBOX LIVESSÄ:
  1. Siirry Xbox Onessa Xbox-kauppaan ja valitse > Pelit > Käytä koodi.
  2. Anna 25-numeroinen koodi. Voit lunastaa 25-numeroisen koodin osoitteessa  live.xbox.com
KOODIN LUNASTAMINEN MICROSOFT STORESSA:
  1. Avaa Store > Valitse tilivalikko > Valitse Lunasta koodi
  2. Anna 25-numeroinen koodi. Voit lunastaa 25-numeroisen koodin osoitteessa  live.xbox.com

Tarvitsetko Microsoft-tilin? Voit luoda tilin maksutta osoitteessa live.xbox.com

Vaiheittaiset ohjeet