Lataukset ja sovellukset

Lataa tietokoneeseen ja mobiililaitteisiin tarkoitettu ohjelmistomme, joka parantaa Plantronics-äänilaitteiden käyttöä ja hallintaa.

hub

Plantronics Hub for Windows/Mac

Ohjelman avulla käyttäjät voivat mukauttaa asetuksiaan ja nähdä työpöydällä olevan Plantronics-äänilaitteen tilan.

software-white

Plantronics Aware for Cisco DX Series

Ohjelma on suunniteltu Cisco Android DX650 IP-puhelimelle. Puhelunsiirto älypuhelimen ja Cisco DX650 -puhelimen välillä on vaivatonta.

plt-gaming-software

GameCom 780/788 7.1 Surround Sound

Plantronics GameCom 780/788 7.1 Surround Sound -ohjelmisto (vain PC:lle).

plt-gaming-software

RIG 500E / 500HD 7.1 Surround Sound

RIG 500E / 5000HD 7.1 Surround Sound -ohjelmisto (Windows).

plt-gaming-software

RIG 7.1 Surround Sound

Plantronics RIG 7.1 Surround Sound -ohjelmisto (vain PC:lle).

iOS ja Android-sovellukset

spokes-white

Plantronics Hub for iOS/Android

Lisää Plantronics-Bluetooth-kuulokkeiden käyttömahdollisuuksia hyödyllisillä työkaluilla, ilmoituksilla ja tilatiedoilla.

backbeat-fit-updater-icon

BackBeat FIT Companion

Mukauta ja hallitse Plantronics BackBeat FIT -kuulokkeitasi uudella tavalla.

backbeat-go-3-companion-icon

BackBeat GO 3 Companion

Mukauta ja hallitse Plantronics BackBeat GO 3 -kuulokkeitasi uudella tavalla.

find-myheadset-android

Find MyHeadset

Paikanna kadonnut kuuloke äänimerkin tai BackTrack-toiminnon avulla.