backbeat-fit-updater-icon

BackBeat FIT Companion

Mukauta ja hallitse Plantronics BackBeat FIT -kuulokkeitasi uudella tavalla.

Tutustu BackBeat FIT Companion -sovelluksen ominaisuuksiin, jotka vievät Plantronics BackBeat FIT -kuulokkeiden mukauttamisen ja hallinnan uudelle tasolle.

MUKAUTA BACKBEAT FIT -KUULOKKEET TARPEIDESI MUKAAN

Muuta asetuksia vaihtamalla äänikehotteiden kieli

PLANTRONICS BACKBEAT FIT -KUULOKKEET VAIN PARANEVAT VANHETESSAAN

Saat uusimmat ominaisuudet käyttöösi päivittämällä BackBeat FIT -kuulokkeiden laiteohjelmiston. Saat automaattisen ilmoituksen, kun uusi laiteohjelmisto julkaistaan. Pitämällä BackBeat FITin ohjelmiston ajan tasalla voit varmistua siitä, että kuulokkeet toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.

CONNECTION SWITCHER (YHTEYSVALITSIN)

Hallitse kuulokkeesi yhteyksiä. Asenna BackBeat FIT Companion -sovellus kaikkiin kuulokkeen kanssa käytettyihin puhelimiin ja tabletteihin. Voit vaihtaa laitteiden välillä vain yhdellä napautuksella.

ALOITTAMINEN

Tutustu BackBeat FIT -kuulokkeiden ominaisuuksiin ja toimintoihin.

Muodosta pariliitos vaiheittaisen oppaan avulla.

PÄIVITETTY

21.8.2017

KOKO

iOS: 46,6 Mt
Android: 27,6 Mt

NYKYINEN VERSIO

3.3.0 (Android)
3.2.0 (iOS)

EDELLYTTÄÄ ANDROID-VERSIOTA

4.4 tai uudempaa

iOS-YHTEENSOPIVUUS

Edellyttää iOS-versiota 8.2 tai uudempaa.
Yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa: iPhone, iPad ja iPod touch

SISÄLTÖRAJOITUS