Plantronics + Polycom. Nyt yhdessä logo

Ostoskorin välisumma
backbeat-go-3-companion-icon

BackBeat GO 3 Companion

Mukauta ja hallitse Plantronics BackBeat GO 3 -kuulokkeitasi uudella tavalla.

Tutustu BackBeat GO 3 Companion -sovelluksen ominaisuuksiin, jotka vievät BackBeat GO 3 -kuulokkeiden mukauttamisen ja hallinnan uudelle tasolle.

Connection Switcher (Yhteysvalitsin)

Hallitse kuulokkeesi yhteyksiä. Asenna BackBeat GO 3 Companion -sovellus kaikkiin kuulokkeen kanssa käytettyihin puhelimiin ja tabletteihin. Voit vaihtaa laitteiden välillä yhdellä napautuksella.

BackBeat GO 3 vain paranee vanhetessaan.

Saat uusimmat ominaisuudet käyttöösi päivittämällä BackBeat GO 3 -kuulokkeiden laiteohjelmiston. Saat automaattisen ilmoituksen, kun uusi laiteohjelmisto julkaistaan. Pitämällä BackBeat GO 3:n ohjelmiston ajan tasalla voit varmistua siitä, että kuulokkeet toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.

Mukauta BackBeat GO 3 -kuulokkeet tarpeidesi mukaan
  • Muokkaa asetuksia
  • Muuta äänikehotteiden kieli
Aloittaminen

Tutustu BackBeat GO 3 -kuulokkeiden ominaisuuksiin ja toimintoihin. Muodosta pariliitos vaiheittaisen oppaan avulla.

Plantronicsin ohjelmistojen ja palveluiden juridiset tiedot

Päivitetty

13.12.2016

Koko

iOS: 44,0 Mt
Android: 31,47 Mt

Nykyinen versio

1.20 (Android)
1.12 (iOS)

Vaatimukset

iOS-laitteet, joissa iOS 8.2 tai uudempi:
iPhone 5 tai uudempi
iPad Air, iPad mini
iPod touch (5. sukupolvi)
Android-laitteet, joissa käyttöjärjestelmäversio 4.4 tai uudempi
Rajoitettu tuki laitteille, joiden käyttöjärjestelmä on Android 6

Sisältörajoitus