find-myheadset-android

Find MyHeadset

Paikanna kadonnut kuuloke äänimerkin tai BackTrack-toiminnon avulla.

Kyllästyttääkö hukkuneiden kuulokkeiden etsiminen?

Plantronics Spokes -ohjelmistoon kuuluva Find MyHeadset -ominaisuus on ratkaisu ongelmaasi. Kadonneet kuulokkeet löytyvät usein autosta istuimen alta, taskusta tai sotkuiselta pöydältä. Näitä epätodennäköisemmistä paikoista voit etsiä kuulokkeita äänimerkin avulla. Jos kuuloke on Bluetooth®-kantaman (10 m) ulkopuolella tai virta on katkaistu, käytä BackTrack™-toiminnon aktiivisuuslokia, joka näyttää, missä kuuloketta käytettiin viimeksi.

Kuulokkeiden etsiminen:
  • Lähetä äänimerkki.
  • Seuraa ääntä.

Vinkki: Jos laitteessasi on Android-käyttöjärjestelmäversio 3.0 tai uudempi, kuulokkeen akun varaustaso näkyy laitteen ilmoituspalkissa.

Koko
1,4 Mt
Edellyttää
Android-versiota 2.2 tai uudempaa