spokes-white

Plantronics Hub for iOS/Android

Lisää Plantronics-Bluetooth-kuulokkeiden käyttömahdollisuuksia hyödyllisillä työkaluilla, ilmoituksilla ja tilatiedoilla.

Version 3.11.1

Tutustu, miten Plantronics Hub lisää Plantronics-Bluetooth-kuulokkeiden käyttömahdollisuuksia hyödyllisillä työkaluilla, ilmoituksilla ja tilatiedoilla.

Voyager Edge-, Voyager Edge UC-, Voyager Focus UC-, Voyager 3200 Series-, Voyager 5200 Series- ja Voyager 8200 UC -kuulokkeiden ominaisuudet:

• Paikanna kadonnut kuuloke Find MyHeadset -toiminnon äänimerkin tai BackTrack-toiminnon avulla.
  • Muokkaa asetuksia
  • Hallitse älyantureita
  • Akun lataustason tarkistaminen
  • Tarkista kuulokkeen tila
  • Tutustu kuulokkeen ominaisuuksiin
  • Hallitse kuulokkeen puheluominaisuuksia älyrannekellolla
  • Päivitä kuulokkeen laiteohjelmisto langattomasti älypuhelimella (vain Voyager 3200 -sarja, Voyager 5200 -sarja, Voyager 8200 UC)
  • Vaihda äänikehotteiden kieli (vain Voyager 3200 -sarja, Voyager 5200 -sarja, Voyager 8200 UC, Voyager Edge ja Voyager Edge UC)

Voyager Legend-, Voyager Legend UC-, BackBeat FIT-, BackBeat PRO-, BackBeat PRO+-, BackBeat PRO 2-, BackBeat SENSE-, BackBeat 100-, BackBeat GO 2-, BackBeat GO 3-, Voyager PRO HD-, Explorer 10-, Explorer 50-, Explorer 80-, Explorer 100-, Explorer 500 Series-, Marque M155-, Marque 2 M165-, Marque 2 A170-, Marque 2 M180-, M25 Series-, M55-, M70 Series- ja M90 Series -kuulokkeiden ominaisuudet:

• Paikanna kadonnut kuuloke Find MyHeadset -toiminnon äänimerkin tai BackTrack-toiminnon avulla.
  • Tarkista akun varaustaso
  • Tarkista kuulokkeen tila
  • Tutustu kuulokkeen ominaisuuksiin

Vaatimukset

• iPhone 5S and higher
  • iOS 11 and higher
  • Android OS v4.4 and higher
  • For use with Plantronics Manager Pro tenant, Android v6 and higher.
  • Some versions of the Android operating system and some phones/tablets may not support all features.