software-white

Plantronics Aware for Cisco DX Series

Ohjelma on suunniteltu Cisco Android DX650 IP-puhelimelle. Puhelunsiirto älypuhelimen ja Cisco DX650 -puhelimen välillä on vaivatonta.

Turvallinen ja saumaton – Aware

Plantronics Aware for Cisco DX Series on Android-sovellus Ciscon DX650-, DX70- ja DX80 IP -laitteille. Sovellus siirtää äänen saumattomasti älypuhelimesta Cisco DX Series -laitteeseen, joka perustuu Plantronicsin Voyager Legend-, Voyager Legend UC-, Voyager Edge- tai Voyager Edge UC Bluetooth -kuulokkeiden lähestymisilmaisimen tietoihin.

Sovelluksessa on myös näytön lukitus ja avaus -toiminto, joka perustuu Plantronics Legend-, Plantronics Edge-, Voyager Legend UC- tai Voyager Edge UC Bluetooth -kuulokkeiden lähestymisilmaisimen tietoihin. Sovelluksen asetuksissa ominaisuutta kutsutaan Smart Lock -lukitukseksi. Smart Lock -ominaisuus lukitsee tai avaa puhelimen näytön myös lisänäytöltä peilaustilassa.

Koko
3,7 Mt
Edellyttää Android-versiota
Sisältörajoitus