Enterprise-ohjelmistotuki

Plantronics Enterprise -ohjelmiston avulla IT-päälliköt voivat hallita ja tukea kaikkialla organisaatiossa käyttöön otettuja Plantronics-äänilaitteita. Data-analytiikka tarjoaa arvokkaita näkemyksiä, joiden avulla varmistetaan yhdenmukaisuus sekä viestinnän ja äänen erinomainen toiminta.

Sovellukset

PLANTRONICS MANAGER PRO

Plantronics Manager Pro on verkkopohjainen palvelu, jonka avulla IT-henkilöstö voi vaivattomasti seurata, hallita ja ylläpitää äänilaitteistoa. IT voi kerätä tietoa, yksinkertaistaa kuulokkeen käyttöönottoa, selvittää ongelmia ja vastata yksilöllisiin tarpeisiin. Asiakaspalvelun ei tarvitse keskeytyä, vaan kaiken voi hoitaa yhdessä paikassa.

Julkaisutiedot | Käyttöopas | Aloitusopas | Lisätietoja

PLANTRONICS MANAGER

Plantronics Manager -ohjelmisto on integroitu ja virtaviivainen ratkaisu, jolla voit hallita kaikkia yrityksen äänilaitteita ja tallentaa dataa paikalliseen sovellusinfrastruktuuriin. Manager on pilvipohjainen asiakasohjelma/palvelin-tyyppinen kuulokemikrofonien hallintasovellus, jonka avulla IT voi parantaa Plantronics-äänilaitteiden omistamis-, käyttöönotto- ja hallintakokemusta.

Julkaisutiedot | Käyttöopas | Lisätietoja

PLANTRONICS HUB

Plantronics Spokes -ohjelmistoon kuuluva Plantronics Hub for Windows/Mac on ohjelmisto, jonka avulla loppukäyttäjä voi hallita Plantronics-äänilaitteensa asetuksia. Loppukäyttäjä voi ohjelmistolla vaihtaa soittoäänen ja soiton sijainnin, määrittää läsnäolotietoja ja paljon muuta.

Lue lisää

apps_combo1

Lataukset

PLANTRONICS HUB

Ohjelmisto parantaa käyttökokemusta antamalla tärkeitä tietoja käyttäjän Plantronics-äänilaitteesta, kuten mykistyksen tilan ja akun varaustason, jotka näkyvät tietokoneen alalaidassa.

Julkaisutiedot | Käyttöopas | Asennustiedot | Lisätietoja

WMI PROVIDER

Plantronics WMI Provider on IT-järjestelmänvalvojille suunnattu työkalu, jolla on mahdollista käyttää Plantronics Hubin tuottamaa dataa tehokkaasti ja standardoidusti ohjelmoitavalla tavalla.

Käyttöopas

Resurssit

JÄRJESTELMÄN TILA

Tietoa Manager Pro -palvelun tilasta ja analysointiohjelmistoja kaikille maailmanlaajuisesti toimiville palvelinkeskuksille.

YKSITYISYYS ja TIETOTURVA

Plantronics on sitoutunut suojelemaan sivustoidensa käyttäjien ja tuotteidensa ostajien yksityisyyttä. Plantronics pyrkii ylläpitämään verkkotuotteidensa ja -palvelujensa käyttäjien turvallisuutta.

Kysy

Kysy, anna palautetta tai ehdota.

KYSYMYKSET TEKNISELLE TUELLE

software.support@plantronics.com