Plantronics + Polycom. Nyt yhdessä logo

Ostoskorin välisumma

Tuetut puhelinohjelmistot

Plantronics tekee yhteistyötä alan johtavien puhelinohjelmistoyritysten kanssa Plantronicsin UC-tuotteiden yhteensopivuuden takaamiseksi.  UC-optimoiduissa Plantronics-tuotteissa on puhelujen etähallintaominaisuuksia, kuten puheluiden vastaanottaminen ja lopettaminen, mykistäminen, äänenvoimakkuuden säätäminen ja puhelun vaihto (tietyissä tuotteissa ja puhelinohjelmistoissa), joita voi käyttää suoraan kuulokkeella alla lueteltujen puhelinohjelmistojen kanssa.

Plantronics Hub parantaa etähallintaa ja käyttäjäkokemusta entisestään. Ohjelmiston tehtäväpalkista voit helposti mykistää puhelun ja tarkistaa kuulokkeen akun tilan.

Plantronics Hub toimii yhdessä Plantronics Manager Pron kanssa ja tarjoaa IT-tiimille helppokäyttöisen työkalun koko yrityksen laitteiden määritykseen ja hallintaan.  Tiettyihin Plantronics Manager Pro -raportteihin on saatavilla Plantronics-integraatioiden puhelinohjelmistoihin liittyviä lisätilastoja. Täydellinen luettelo puhelinohjelmistokohtaisista raporteista on täällä.

Jos käyttämäsi puhelinohjelmisto tai kokousalusta ei ole alla olevassa luettelossa, voit silti käyttää Plantronics-kuulokkeettasi äänilaitteena – vain etähallinta ei toimi.  Puhelinohjelmistokohtaisia Plantronics Manager Pro -raportteja ei tueta.

Manufacturer Softphone Version Operating System

Plantronics Hub Required?

Plantronics Developed Integration

Partner Developed Integration (see below)

8x8

Virtual Office Desktop

v3.8 and higher

Windows

2

Alcatel-Lucent Enterprise

OpenTouch Connection

v2.0 and v2.1

Windows

Yes

1a

Alcatel-Lucent Enterprise

Rainbow desktop clients

v1.35. 5 and higher

Windows/macOS

2

Alcatel-Lucent Enterprise

IP Desktop Softphone

v11.0.60 and higher

Windows

Yes

1a

Alcatel-Lucent Enterprise

My Instant Communicator

v6.5 and higher

Windows

Yes

1a

Alcatel-Lucent Enterprise

OpenTouch Conversation

v2.2 and higher

Windows

Yes

1a

Alcatel-Lucent Enterprise

Pimphony

v6.3 and higher

Windows

Yes

1a

Altigen

MaxCS

Version 8.5

Windows

Yes

1

Avaya

one-X Communicator

V2.0.2.3

macOS

Yes

Yes

Avaya

Communicator

V.2.1.4.84

Windows

Yes

Yes

Avaya

Communicator for Microsoft Lync

v6.4.0.9

Windows

Yes

Yes

Avaya

Desktop Aura Agent

v7.0 31.1.13.69

Windows

Yes

Yes

Avaya

Equinox

v3.5.5.113.24 (macOS v3.5.5.112.18)

Windows/macOS

Yes

Yes

Avaya

one-X Agent

v2.5.12.0

Windows

Yes

Yes

Avaya

one-X Attendant

v4.0 SP6

Windows

2

Avaya

one-X Communicator

R6.2 SP13 (6.2.13.2)

Windows

Yes

Yes

BroadSoft

UC One Communicator

v22.3.1.193 configuration tips (for branded partner versions please refer to either Broadsoft or the partner to confirm compatibility)

Windows

Yes

Yes

Caseris

CAESAR

Windows

2

Cisco

IP Communicator (CIPC)

v8.6.6 and higher

Windows

Yes

Cisco

Jabber

12.5

Windows/macOS

Yes

Yes

Cisco

Unified Personal Communicator (CUPC)

V8.6.4

Windows

Yes

Yes

Cisco

WebEx Meeting

Windows

2

Counterpath

Bria

v4.5

Windows

Yes

1

CounterPath

X-lite

v4

Windows

2

Dialpad

Native Apps

v0.25.1 and above and Chrome Apps v14.7.4 and above

Windows/macOS

Yes

1

Esna

iLink for Cisco Jabber

v10.1.15.1429 and highere

Windows

2

Estos

ProCall

Windows

2

Five9

Virtual Contact Center

v8.5

Windows

2

Fuze

Desktop

v4.8.0 and higher

Windows/macOS

2

Genesys

Workspace Desktop Edition

v8.5.126.07 configuration tips

Windows

Yes

Yes

Genesys

Workspace Web Edition

v8.5.401.05 configuration tips

Windows

Yes

Yes

Genesys

PureCloud

Window (Chrome/Firefox)
macOS (Chrome/Firefox/Safari)

Windows/macOS

Yes

1b

GlobalIPTEL

Juggler

Windows

2

Huawei

eSpace

Windows

2

Joher

Voice Operator Panel

V2.28

Windows

2

MetaSwitch

Accession Communicator

v2.28

Windows/macOS

2

Microsoft

Lync 2015

v15.0.5127.1000

Windows

Yes

Yes

Microsoft

Office Communicator

R2 3.5 (3.5.6907.268)

Windows

Yes

Yes

Microsoft

Skype for Business 2016

v16.4834.1000

Windows

Yes

Yes

Microsoft

Teams

Windows

Yes

Yes

Mitel

BluStar for PC

v3.0.1876.0

Windows

Yes

1a

Mitel

Connect 2017

Windows

Yes

1

Mitel

MiCloud Telepo for Desktop

v4.5 and higher

Windows/macOS

2

Mitel

MiCollab Desktop Client

v8.1 and higher

Windows/macOS

Yes

1b

Mitel

MiCollab Web Client for Chrome/Firefox

v8.1 and higher

Windows/macOS

Yes

1b

Mitel

MiVoice 2380

v3.5.4.0

Windows

Yes

1a

Mitel

MiVoice Business Console

v8.0

Windows

2

NEC

Univerge 3C

v8.7.1

Windows

Yes

1

NEC

Univerge SP350

v6.11.0.0 and V6.10.0.0

Windows

Yes

Yes

Nfon

softphone

Windows

2

RingCentral

Office

v9.4 and higher

Windows/macOS

Yes

1

SAP

Contact Center (formerly known as BCM)

v7

Windows

2

Shoretel

Communicator

v14.2 (Additional configuration required for the Shoretel TAPI Driver. Contact your system administrator)

Windows

Yes

STARFACE

Client

V6.4.3 and higher

Windows

Yes

1a

Swyx

SwyxIt!

v10.40.2694 and v11.10.1.0

Windows

Yes

Yes

Telavox

Desktop

Windows

2

Telepo

BCS

Windows

2

Unify

Circuit Desktop Client

v1.1.8505 and higher

Windows/macOS

Yes

1b

Unify

Circuit Web Client for Chrome/Firefox

v 1.1.8505 and higher

Windows/macOS

Yes

1b

Unify

OpenScape Desktop Client Personal Edition

v7 R1.47.23 and higher

Windows

Yes

1a

Unify

OpenScape Fusion for Office

V1 R6.46.36

Windows

Yes

1a

Wildix

WMS

v3.80.31106.05

Windows

2

Zoom

Meetings

V4.4.6 and higher configuration notes

Windows

Yes

Yes

Integraatiomenetelmät

Plantronics-integraatiot

Plantronicsin kehittämät integraatiot kuuluvat Plantronics Hub -ohjelmistoon ja tarjoavat puhelun tilatietoja ja muita raportteja Plantronics Manager Prossa.  Lisätietoja puhelinohjelmistokohtaisista Plantronics Manager Pro -raporteista on täällä.  Edellyttää Plantronics Hub -ohjelmiston asentamista.

Kumppaneiden integraatiot

1 – Kumppanin kehittämä integraatio suositellun Plantronics Hub SDK -integraatiotyypin avulla (joko COM tai REST).  Edellyttää Plantronics Hub -ohjelmiston asentamista.  Puhelinohjelmisto näkyy Plantronics Hubissa SDK-yhteensopivana. Tiedot eivät näy puhelinohjelmistokohtaisissa Plantronics Manager Pro -raporteissa.

1a – Kumppanin kehittämä integraatio suositellun Plantronics Hub SDK COM -menetelmän avulla. Edellyttää Plantronics Hub -ohjelmiston asentamista.  Puhelinohjelmisto näkyy Plantronics Hubissa SDK-yhteensopivana. Tiedot eivät näy puhelinohjelmistokohtaisissa Plantronics Manager Pro -raporteissa.

1b – Kumppanin kehittämä integraatio suositellun Plantronics Hub SDK REST API -menetelmän avulla. Edellyttää Plantronics Hub -ohjelmiston asentamista.  Puhelinohjelmisto näkyy Plantronics Hubissa SDK-yhteensopivana. Tiedot eivät tällä hetkellä näy puhelinohjelmistokohtaisissa Plantronics Manager Pro -raporteissa.   Tämä integraatiomenetelmä tukee useiden tuettujen puhelinohjelmistojen etähallintaa.

2 – Kumppanin kehittämä integraatio ei-suositellun natiivin kirjaston avulla. Ei edellytä Plantronics Hub -ohjelmiston asentamista.  Plantronics Manager Pro -tuki edellyttää Plantronics Hub -ohjelmiston asentamista. Tiedot eivät näy puhelinohjelmistokohtaisissa Plantronics Manager Pro -raporteissa.

Plantronics-integraatiosta kiinnostuneet puhelinohjelmistotoimittajat voivat tutustua Plantronicsin kehittäjien sivustoon.