Activering van Dolby Atmos

insert

Gebruik uw code zoals hieronder beschreven. Als u de code eenmaal hebt gebruikt, downloadt en start u de Dolby Access-app uit de store. Volg de instructies op het scherm.

GEBRUIK UW CODE OP XBOX LIVE:
  1. Ga op Xbox One naar Xbox Store > Games > Gebruik een code.
  2. Voer de 25-cijferige code in. U kunt ook de 25-cijferige code gebruiken op live.xbox.com
GEBRUIK UW CODE IN DE MICROSOFT STORE:
  1. Start de Store > Selecteer het accountmenu > Selecteer de inwisselingscode
  2. Voer de 25-cijferige code in. U kunt ook de 25-cijferige code gebruiken op live.xbox.com

Hebt u een Microsoft-account nodig? Creëer er een gratis op live.xbox.com

Hartelijk dank dat u uw nieuwe RIG-gamingheadset hebt gekocht. Als u problemen ondervindt bij het activeren van Dolby Atmos, neem dan contact op met Plantronics op +1-855-765-7878

24-uurs telefonische ondersteuning op zondag 14:00 - vrijdag 17:00 uur (PT)

Stapsgewijze instructies

• 1. Ga naar de Xbox Store en selecteer "Een code gebruiken".
    image-1
  • 2. Voer de 5-bij-5-code in. Zo wordt de Dolby Atmos®-koptelefoon ontgrendeld.
    image-2
  • 3. U wordt gevraagd om de Dolby Access-app te downloaden.
    image-3
  • 4. Open de Dolby Access-app en selecteer "With my headphones" (Met mijn koptelefoon).
    image-4
  • 5. Selecteer in de Dolby Access-app "Go to Xbox settings" (Ga naar Xbox-instellingen).
    image-5
  • 6. Ga naar de headsetaudio en selecteer de headsetindeling "Dolby Atmos voor koptelefoons".
    image-6
  • 7. U bent nu klaar om Dolby Atmos te gaan gebruiken.