Downloads en apps

Download onze software voor desktop- en mobiele platforms ter verbetering van de ervaring van het gebruik, beheer en bezit van Plantronics-audioapparaten.

hub

Plantronics Hub voor Windows/Mac

Hiermee kunnen eindgebruikers instellingen aanpassen en de status van hun Plantronics-audioapparaat op hun bureaublad weergeven.

software-white

Plantronics Aware for Cisco DX-serie

Ontwikkeld voor de Cisco Android IP-telefoon DX650 ten behoeve van naadloze doorschakeling tussen uw mobiele telefoon en de Cisco DX650.

plt-gaming-software

GameCom 780/788 7.1 Surround Sound

7.1 Surround Sound-software voor Plantronics GameCom 780/788 (alleen voor pc).

plt-gaming-software

RIG 500E / 500HD 7.1 Surround Sound

RIG 500E / 5000HD 7.1 Surround Sound-software (Windows).

plt-gaming-software

RIG 7.1 Surround Sound

Plantronics RIG 7.1 Surround Sound-software (alleen voor pc).

Mobiele apps voor iOS en Android

spokes-white

Plantronics Hub voor iOS/Android

Voeg extra functionaliteit toe aan uw nieuwe Plantronics Bluetooth-headset dankzij handige tools, meldingen en statusinformatie.

backbeat-fit-updater-icon

BackBeat FIT Companion

Breng de aanpassing en bediening van uw Plantronics BackBeat FIT-koptelefoon naar een geheel nieuw niveau

backbeat-go-3-companion-icon

BackBeat GO 3 Companion

Breng de aanpassing en bediening van uw Plantronics BackBeat GO 3-hoofdtelefoon naar een geheel nieuw niveau.

find-myheadset-android

Find MyHeadset

Vind uw zoekgeraakte headset door de headset een signaal te laten afgeven of door de functie BackTrack te gebruiken.