backbeat-fit-updater-icon

BackBeat FIT Companion

Breng de aanpassing en bediening van uw Plantronics BackBeat FIT-koptelefoon naar een geheel nieuw niveau

Ontdek hoe BackBeat FIT Companion de aanpassing en bediening van uw nieuwe Plantronics BackBeat FIT-hoofdtelefoon naar een geheel nieuw niveau brengt.

STEM UW BACKBEAT FIT AF OP UW LEVENSSTIJL

Instellingen aanpassen door de taal van de gesproken meldingen te wijzigen

UW PLANTRONICS BACKBEAT FIT-HOOFDTELEFOON WORDT BETER MET HET VERSTRIJKEN VAN DE TIJD

Werk de firmware van uw BackBeat FIT-hoofdtelefoon bij om de beschikking te krijgen over de nieuwste functies. U krijgt automatisch een melding als er nieuwe firmware wordt uitgebracht, zodat uw BackBeat FIT up-to-date blijft en optimaal kan presteren.

VERBINDINGSWISSELAAR

Neem de controle over uw headset in eigen handen. Installeer de BackBeat FIT Companion-app op alle telefoons en tablets die u met uw hoofdtelefoon gebruikt om eenvoudig met één tik tussen apparaten te schakelen.

AAN DE SLAG

Ontdek alle functies en bedieningselementen van de BackBeat FIT-hoofdtelefoon.

Gebruik de stapsgewijze gids om u te helpen met het koppelingsproces

BIJGEWERKT

21 augustus 2017

GROOTTE

IOS = 46,6 MB
Android = 27,6 MB

HUIDIGE VERSIE

3.3.0 (Android)
3.2.0 (iOS)

VEREIST ANDROID

4.4 en hoger

COMPATIBILITEIT IOS

Vereist iOS 8.2 of hoger.
Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch

BEOORDELING INHOUD

Iedereen