backbeat-go-3-companion-icon

BackBeat GO 3 Companion

Breng de aanpassing en bediening van uw Plantronics BackBeat GO 3-hoofdtelefoon naar een geheel nieuw niveau.

Ontdek hoe BackBeat GO 3 Companion de aanpassing en bediening van uw nieuwe BackBeat GO 3 naar een geheel nieuw niveau brengt.

Verbindingswisselaar

Neem de controle over uw headset in eigen handen. Installeer de BackBeat GO 3 Companion-app op alle telefoons en tablets die u met uw hoofdtelefoon gebruikt om eenvoudig met één tik tussen apparaten te schakelen.

Uw BackBeat GO 3-headset wordt beter met het verstrijken van de tijd

Voer een draadloze update uit van de firmware op uw BackBeat GO 3 om over de nieuwste functies te beschikke3n. U krijgt automatisch een melding als er nieuwe firmware wordt uitgebracht, zodat uw BackBeat GO 3 up-to-date blijft en optimaal kan presteren.

Stem uw BackBeat GO 3 af op uw levensstijl
  • Instellingen aanpassen
  • Taal voor gesproken meldingen wijzigen
Aan de slag

Ontdek alle functies en bedieningselementen van de BackBeat GO 3. Gebruik de stapsgewijze gids om u te helpen met het koppelingsproces.

Juridische informatie voor Plantronics-software en -services

Bijgewerkt

Afmetingen

iOS = 44,0 MB
Android = 31,47 MB

Huidige versie

1.20 (Android)
1.12 (iOS)

Vereisten

IOS-apparaten met iOS 8.2 en hoger:
iPhone 5 en hoger
iPad Air, iPad mini
iPod touch (5e generatie)
Android-apparaten met OS v4.4 en hoger
Beperkte ondersteuning voor apparaten met Android 6

Beoordeling inhoud

Iedereen