find-myheadset-android

Find MyHeadset

Vind uw zoekgeraakte headset door de headset een signaal te laten afgeven of door de functie BackTrack te gebruiken.

Moet u ook altijd zoeken naar uw headset?

Find MyHeadset, dat onderdeel uitmaakt van het Plantronics Spokes-portfolio van softwareoplossingen, is het antwoord. Ze zijn vaak te vinden onder autostoelen, in broekzakken of op een rommelig bureau. Als u uw headset niet kunt vinden, kunt u door het versturen van een toon horen waar deze is. Als uw headset zich buiten het bereik van Bluetooth® bevindt (10 m) of uit staat, kunt u op een kaart zien waar deze het laatst is gebruikt met de BackTrack™-functie.

Uw headset terugvinden:
  • Verstuur een toon.
  • Zoek waar het geluid vandaan komt.

Bonus: als u over Android 3.0 of hoger beschikt, ontvangt u een batterijniveaumeter die wordt weergegeven in de statusbalk op het scherm.

Juridische informatie voor Plantronics-software en -services

Bijgewerkt
1 april 2015
Grootte
1,4 M
Huidige versie
Vereist
Android 2.2 en hoger