Hoeveelheid Prijs Subtotaal
software-white

Plantronics Aware for Cisco DX-serie

Ontwikkeld voor de Cisco Android IP-telefoon DX650 ten behoeve van naadloze doorschakeling tussen uw mobiele telefoon en de Cisco DX650.

Veilig, naadloos, bewust

Plantronics Aware for Cisco DX-serie is een Android-app die is ontwikkeld voor Cisco's DX650, DX70 en DX80 IP-apparaten om naadloze geluidsoverdracht te bieden tussen een smartphone en een apparaat uit de Cisco DX-serie op basis van de nabijheidsdetectie van een Plantronics Voyager Legend-, Voyager Legend UC-, Voyager Edge- of Voyager Edge UC Bluetooth-headset.

De app beschikt over de mogelijkheid om het scherm te vergrendelen/ontgrendelen op basis van de nabijheidsdetectie van een Plantronics Legend-, Plantronics Edge-, Voyager Legend UC- of Voyager Edge UC Bluetooth-headset. Deze voorziening wordt Smart Lock genoemd in de toepassingsinstellingen. In de spiegelmodus biedt de Smart Lock-functie tevens de mogelijkheid voor het vergrendelen/ontgrendelen van een optioneel tweede scherm.

Juridische informatie voor Plantronics-software en -services

Bijgewerkt
24 juni 2015
Grootte
3,7 MB
Actuele versie
Vereist Android
Beoordeling inhoud
Iedereen