Hoeveelheid Prijs Subtotaal

Enterprise softwareondersteuning

Plantronics-bedrijfssoftware stelt IT-managers in staat om de Plantronics-audioapparaten in hun uitgebreide organisaties te beheren en ondersteunen. Gegevensanalyse zorgt voor waardevolle inzichten die helpen consistente en voorbeeldige communicatie en audioprestaties te verzekeren.

Toepassingen

PLANTRONICS MANAGER PRO

Plantronics Manager Pro is een online service waarmee IT-personeel op een eenvoudige manier zijn omgeving van audioapparaten kan bewaken, beheren en onderhouden. IT-personeel kan nu vanuit één locatie inzichten verkrijgen, de adoptie van headsets vereenvoudigen, problemen oplossen en zonder onderbreking in de klantervaring in de individuele behoeften van de klant voorzien.

Release-opmerkingen | Gebruikershandleiding | Aan de slag-handleiding | Meer informatie

PLANTRONICS MANAGER

Plantronics Manager-software is een geïntegreerde, gestroomlijnde oplossing voor het beheren van al uw audio-apparaten met de mogelijkheid om uw data in een on-premise applicatie-infrastructuur op te slaan. Manager is een cloud gebaseerde client/server-headsetbeheerapplicatie waarmee u het bezit, de implementatie en het beheer van Plantronics-audioapparaten kunt vereenvoudigen en stroomlijnen.

Release-opmerkingen | Gebruikershandleiding | Meer informatie

PLANTRONICS HUB

Plantronics Hub voor Windows/Mac is een clientapplicatie die onderdeel uitmaakt van de Plantronics Spokes-software, waarmee eindgebruikers de mogelijkheid hebben hun instellingen op hun Plantronics-audioapparaat te beheren. Eindgebruikers kunnen hun beltoon en de locatie van hun beltoon aanpassen, aanwezigheidsupdates configureren en meer.

Meer informatie

apps_combo1

Downloads

PLANTRONICS HUB

De software verbetert de gebruikerservaring door duidelijke weergave van belangrijke gegevens van het Plantronics-audioapparaat, zoals de mute- en batterijstatus, onderaan het bureaublad mogelijk te maken.

Release-opmerkingen | Gebruikershandleiding | Installatieopmerkingen | Meer informatie

WMI PROVIDER

De Plantronics WMI Provider biedt een manier waarop IT-beheerders robuuste en gestandaardiseerde programmeerbare toegang krijgen tot de gegevens die Plantronics Hub produceert.

Gebruikershandleiding

Bronnen

SYSTEEMSTATUS

Informatie over de status van onze Manager Pro-service en analysesuites voor alle wereldwijde datacenters.

PRIVACY en BEVEILIGING

Plantronics staat borg voor het beschermen van de privacy van klanten die onze websites bezoeken en onze producten bestellen. Plantronics streeft naar een veilige en betrouwbare omgeving voor alle gebruikers van haar on line producten en diensten.

Contact opnemen

Stel een vraag of deel uw opmerkingen en suggesties met ons.

VRAGEN OVER TECHNISCHE ONDERSTEUNING

software.support@plantronics.com