Plantronics Manager Pro-demo

Moeiteloos headsetbeheer. Plantronics Manager Pro biedt uw IT-teams toegang tot inzichten in de headsetvoorraad, firmware-/software-upgrades en compatibiliteitsconflicten en de mogelijkheid om deze te gebruiken om zowel tijd als moeite te besparen.

Bekijk de screencastvideo's hieronder om de belangrijkste onderdelen van Plantronics Manager Pro te leren kennen. Leer hoe u uw inventaris van Plantronics-headsets kunt bewaken, beheren en onderhouden en welke inzichten de krachtige analysefuncties en rapportagemodules bieden.

software-orange

Tenant-configuratie

Todd de IT-manager toont hoe u begint met het opbouwen van uw gebruikers- en apparaatgegevens in de Manager Pro-tenant.

Beleid en naleving van regelgeving

Todd de IT-manager stelt apparaatbeleid en nalevingsfuncties in met Manager Pro

Voorraad

Todd de IT-manager controleert zijn apparaatvooraad met Manager Pro

Gegevensanalyses

Lees hoe IT-managers de analyses van Manager Pro gebruiken om de headsetacceptatie te vergroten en voor het welzijn van de werknemers te zorgen