Side Tone Opties voor de RIG Headset

000014283
Terwijl zijtoon niet direct instelbaar met RIG, zijn er manieren om het te beheren. Als de voice feedback lijkt te hard, plaatst u de microfoon verder van uw mond of zachter te spreken; de microfoon op RIG is gevoelig genoeg dat het nog steeds in staat zal zijn om duidelijk te halen uw stem. U kunt ook de audio-instellingen in het configuratiescherm van de gevoeligheid van de microfoon te verlagen. Ten slotte, als je niet chatten of via de microfoon, mute drukken op de RIG mixer zal de feedback van de microfoon te elimineren.