CS500/CS500XD: Hoe Set Up (Video)

000007828

Hoe kan ik mijn CS500 serie basis verbinden met mijn bureautelefoon?

User-added image

Klik op de afbeelding hierboven om een video over hoe de CS500 aansluit op uw bureautelefoon te zien. Let op: de video is in het Engels.

Om het instellen van uw CS500 serie systeem met uw vaste telefoon:

Image of the proper setup of the CS500 series base
  1. Steek het ene uiteinde van de voeding in het stopcontact aansluiting op de achterkant van de basis en het andere uiteinde in een stopcontact. De Power On lampje moet stevig witte gloed.
  2. Koppel de handset krulsnoer van de bureautelefoon en sluit het aan de telefoon-interface kabel junction box.
  3. Steek het ene uiteinde van de telefoonlijn interface-kabel aan op de achterkant van de basis en de resterende uiteinde in de Open Handset poort op de bureautelefoon.
  4. Laad de headset ten minste 20 minuten vóór het eerste gebruik (volledig opladen duurt 3 uur).
Om de configuratie te controleren:
  1. Als uw bureautelefoon een volumeregelaar heeft, stel deze mid-range.
  2. Kijk naar de onderkant van de basis en zorg ervoor dat de standaard instellingen correct zijn. LET OP: Voor de meeste telefoons, zal de fabrieksinstellingen hieronder het beste geluid. Als je problemen hebt, echter, klik hier om onze EHS Guide, die de precieze instellingen voor uw telefoon te bekijken.
    • Luisteren volumeknop = 3
    • Spreken volumeknop = 3
    • Configuratie schakelaar = A
  3. Haal de handset van de bureautelefoon cradle.
  4. Terwijl het dragen van uw headset, drukt u op de oproep knop op de headset.
  5. Als u geen kiestoon hoort, stelt u de configuratie schakelaar (AG) tot je doet.
  6. Kies een test oproep van de bureautelefoon. Indien nodig, fine-tunen van het volume met de headset volumeregeling. U kunt ook de vaste telefoon te passen spreken en luisteren volumes op de onderkant van de basis.
Opmerking Als uw telefoon beschikt over een ingebouwde headset-poort, moet je alleen gebruiken als je niet zal worden met behulp van de HL10 lifter. In deze configuratie moet u zowel de headset-knop op uw telefoon en de call control-knop op de headset te beantwoorden of beëindigen druk.

Bekijk ook