Computer Headsets: Hoe de headset ingesteld als de standaard audio-apparaat

Artikel-ID :
000001127

Hoe kan ik het mijn headset het standaard audio-apparaat voor mijn computer te maken?

Windows XP:
  1. Klik op Start en klik op Configuratiescherm.
  2. Klik op Geluiden en audioapparaten. Opmerking: Afhankelijk van uw Control Panel configuratie, kan je eerst op Geluiden, spraak en audioapparaten.
  3. Klik op het tabblad Audio.
  4. Onder Afspelen van geluid en Geluidsopname, selecteer uw headset als standaard apparaat uit het drop-down lijsten.
  5. Klik op OK om uw wijzigingen op te slaan.

Windows Vista en Windows 7:
  1. Klik op Start en klik op Configuratiescherm.
  2. Klik op Hardware en Sound in Windows Vista of Sound in Windows 7.
  3. Onder het tabblad Sound, op Manage audioapparaten.
  4. Op het tabblad Afspelen, klik op uw headset, en klik op de knop Standaard.
  5. Op het tabblad Opnemen op uw headset, en klik op de knop Standaard.
  6. Klik op OK om uw wijzigingen op te slaan.

Windows 8:
  1. Navigeer naar het bureaublad door op ofwel de Windows-toets of het bureaublad tegel.
  2. Open de Charms bar door uw muis te bewegen naar de rechterhoek van het scherm.
  3. Ga naar Instellingen> Configuratiescherm> Geluid
  4. Kies uw headset en klik op de knop Standaard Instellen.

Mac:

1. Open de Systeemvoorkeuren.
  2. Klik op het pictogram Sound.
  3. Klik op het tabblad Invoer en klik vervolgens op uw headset.
  4. Klik op het tabblad Uitvoer en klik vervolgens op uw headset.

Opmerkingen:
  • U kan nodig zijn om te sluiten opnieuw te openen uw audio programma om de wijzigingen door te voeren.
  • In sommige gevallen wordt de headset niet bij naam in de lijst met apparaten. Bijvoorbeeld, kunt u Plantronics USB Headset plaats van .Audio 480. Soms is de headset wordt vermeld als een generieke audio-apparaat, zie zoals Generic USB-apparaat of USB Audio Device.
  • Als u geen audio in uw headset horen terwijl u in uw media of een andere toepassing, moet u mogelijk de headset de standaard audio-apparaat te maken in die applicatie. Raadpleeg de gebruikersdocumentatie voor die toepassing voor specifieke instructies.