Discovery 975: Hoe om te koppelen

000009291

Hoe koppel ik mijn Discovery 975 met mijn mobiele telefoon of een ander apparaat?

De eerste keer koppelen:
  1. Op je mobiele telefoon, zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld.
  2.      De Discovery 975 functies QuickPair-technologie, wat betekent dat de headset gaat in pairing modus als je hem aanzet.
  3.      Op uw mobiele telefoon, ga naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toe te voegen) een apparaat. De headset zal verschijnen als "9xxPlantronics" in uw lijst met apparaten.
  4.      Als u wordt gevraagd om een wachtwoord, voert u 0000 (vier nullen).
Latere koppelen:
Discovery 975 Pairing Process Als u nodig hebt om de Discovery 975 koppelen aan uw mobiele telefoon opnieuw, of een extra apparaat, kunt u dit doen door de volgende:

1.      Op je mobiele telefoon, zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld.
  2.      Begin met de headset uitgeschakeld. Houd de knop ongeveer 5-6 seconden ingedrukt totdat het lampje op de headset begint te knipperen afwisselend rood-wit. Laat de power-knop en zet de headset opzij.
  3.      Op uw mobiele telefoon, ga naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toe te voegen) een apparaat. De mobiele telefoon moet de headset te vinden. De Discovery 975 zal verschijnen als "9xxPlantronics" in uw lijst met apparaten.
  4.      Als u wordt gevraagd om een wachtwoord, voert u 0000 (vier nullen).
Opmerking over Multipoint
De Discovery 975 is uitgerust met multipoint technologie, maar de functie is standaard uitgeschakeld. Als u wilt uw headset met twee apparaten, moet u
multipoint.