Kan ik mijn analoge headset speakers en mijn desktop speakers gelijktijdig gebruiken?

Artikel-ID:
000004718
Ja, maar u moet een splitter kopen voor de speakerpoort op uw geluidskaart. De splitter moet twee vrouwelijke contacten hebben van 3,5 mm en een mannelijke stekker van 3,5 mm. Hierdoor kunt u zowel de headset en uw externe gebruikers gebruiken. De meeste computerwinkels hebben dit type snoer voorradig.
Als alternatief is er de .Audio PC Headset Speaker Switch waarmee u met een druk op een knop makkelijk tussen uw speakers en headset kunt schakelen.