APN-91 Problemen oplossen: Geen Gespreksbeheer

000022519
Ik krijg niet call control met Plantronics APN 91 en NEC DT330 / 730, DT430 / 480 en DT 750 terminals. Is er geen configuratie nodig voor EHS te werken?

Om de APN 91 werken met NEC DT serie telefoons, moeten klanten twee stappen volgen. Ten eerste moet de klant controleren of ze de compatibele telefoon terminal en de UNIVERGE schakelaar. Tweede stap is om EHS configureren op de NEC-schakelaar. De setup en compatibiliteit informatie kan worden gevonden in de NEC documentatie hieronder. EHS kan worden ingesteld op de telefoon menu niet. NEC support nummer 1-800-852-4632.

Klik op de link hieronder om het document te bekijken. OPMERKING: U heeft Adobe Reader nodig om het bestand te bekijken. U kunt downloaden Reader gratis op Adobe's website.