Hoe u kunt registreren en een vervanging kunt aanvragen met behulp van de Plantronics Direct-garantie

Artikel-ID :
000023691
Als u zich in een van de volgende landen bevindt, kunt u zich registreren en een vervanging aanvragen met behulp van Plantronics Direct Warranty:
Noord Amerika Verenigde Staten, Canada
Europa Oostenrijk, België, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk
Aziatisch-Pacifisch Australië, China (vasteland)

Log in

Als u al een account hebt, voert u uw e-mailadres en wachtwoord in om u aan te melden.
User-added image
  Als u geen account selecteert, selecteert u     Maak een nieuw account ,   en vul het formulier in met uw gegevens en selecteer vervolgens    Registreer .

User-added image

Zodra de registratie is voltooid, wordt u naar het dashboard van uw account geleid.

User-added image

Om een product te registreren

Klik op    Registreer een product .
User-added image

Een product registreren op serienummer

Typ het serienummer van uw product in en klik vervolgens op    Zoeken . Klik op    hier   voor informatie over het vinden van uw serienummer.   User-added image

kiezen     Bevestig registratie   wanneer u verifieert dat het juiste product wordt vermeld.   User-added image

Om een product zonder S / N te registreren

kiezen    Registreer een product   en klik    Ik heb geen serienummer

User-added image

User-added image

Typ het model van uw product en selecteer    Zoeken .

User-added image

Selecteer uw product in het vervolgkeuzemenu.

User-added image

Om de registratie te voltooien , voert u de gekochte datum en hoeveelheid in en selecteert u vervolgens    Registreer.

User-added image

Om een vervanging aan te vragen

Kies het product dat u wilt claimen en selecteer     Nieuwe garantieclaim .

User-added image

U kunt een vervanging aanvragen op serienummer of op product   naam.

User-added image

Op serienummer:

Voer het serienummer in van het product dat u wilt vervangen en dus het probleemtype. Als u meer apparaten wilt vervangen, kiest u + Sectie toevoegen.

User-added image

Selecteer het probleemtype en klik op    Doorgaan.

Registreren op productnaam

Selecteer het probleemtype op de headset die u wilt vervangen en selecteer Doorgaan.

User-added image

Kies uw adres of dien een nieuw in en ga ermee akkoord uw claim in te dienen.

User-added image

Nadat u uw claim heeft ingediend, wilt u een e-mail ontvangen met verdere instructies.