HW515/HW525/HW535/HW545 Firmware Release Notes

000023258
Versie 131
Juni 2019

Opgeloste problemen
  • Probleem met intermitterend probleem met verlies van audio opgelost in zeldzame gevallen.
  • Verbeter de compatibiliteit met de Cisco 88xx-serie bureautelefoons en druk op de volumeknop op de headset die nu met de telefoon wordt gesynchroniseerd

Versie 129
Januari 2019

Opgeloste problemen
  • Er is een probleem opgelost waarbij de apparaatinstellingen niet werden hersteld naar de standaardinstellingen wanneer daarom wordt gevraagd via Plantronics Hub

Versie 128

Wat is er nieuw
  • Vaste vervorming op hoge niveaus en wisselende volumeniveaus
  • Geoptimaliseerde afstemming bestandsverandering voor DA90 voor gebruik met EncorePro D-serie headsets
  • Verbeterde ontvangst loudness voor EncorePro D-serie headsets in gebruik met 6-pins Y-kabel
  • Verbeterde EQ-instellingen voor telefonie en muziekmodi
  • HID 2.0-bericht toegevoegd voor rapportage QD Connect / Disconnect

Versie 124

HW515 / HW525 / HW535 / WH545 Firmwareversie 124

Nieuw
  • Stegen in totaal ontvangen luidheid van + 4 dB.
  • Tuned echo om het meer stabiel tijdens de dubbele praten scenario's te maken.
  • EncorePro USB-modellen zijn voorzien van nieuwe tuning-bestanden die verhoogde luidheid van + 3dB.

Opgeloste problemen
  • Lost het probleem om audio gain herverdeling tot het niveau van de DA55 en DA60 verhogen.
  • Probleem opgelost met de analoge codec versterkingsinstelling vergelijkbare luidheid levels als oudere producten.
  • Lost het probleem op dat mute sync laten versmachten tussen audio processor en softphone als er meerdere gesprekken aanwezig zijn.

Versie 119

HW515 / HW525 / HW535 / HW545 Firmwareversie 119

Nieuw
  • Extra mogelijkheid voor volumeregeling geluid mogelijk alleen aan de boven- en ondergrenzen plaats bij elk interval.