DA90 Firmware Release Notes

000023145
Versie 133
November 2019

DA90 Firmware-versie 133

Opgeloste problemen
  • Onderbroken audio-storing verholpen bij initialisatie met bepaalde computers
  • Het verre uiteinde hoorde soms knoptonen van het uiteinde van de headset.

Versie 132
Augustus 2019

DA90 Firmware-versie 132

Opgeloste problemen
  • Onderbroken audioprobleem opgelost bij gebruik met Genesys-softphone.

Versie 131
Juni 2019
DA90 Firmwareversie 131

Opgeloste problemen
  • Probleem met intermitterend probleem met verlies van audio opgelost in zeldzame gevallen.
  • Verbeter de compatibiliteit met de Cisco 88xx-serie bureautelefoons en druk op de volumeknop op de headset die nu met de telefoon wordt gesynchroniseerd

Versie 129
Januari 2019
DA90 Firmwareversie 129

Opgeloste problemen
  • Er is een probleem opgelost waarbij de apparaatinstellingen niet werden hersteld naar de standaardinstellingen wanneer daarom wordt gevraagd via Plantronics Hub
Versie 128

DA90 Firmwareversie 128

Wat is er nieuw

• Verbeterde audiokwaliteit bij hoge luisterniveaus en het oplossen van fluctuerende volumeniveaus
  • Geoptimaliseerd afstembestand voor gebruik met EncorePro Digital Series-headsets
  • Verbeterde ontvangststerkte voor EncorePro Digital Series-headsets bij gebruik met een 6-pins Y-trainingskabel
  • Verbeterde EQ-instellingen voor telefonie en muziekmodi

Version 124

DA90 Firmwareversie 124

Nieuw
  • stegen in totaal ontvangen luidheid van + 4 dB.
  • Tuned echo om het meer stabiel tijdens de dubbele praten scenario's te maken.
  • EncorePro USB-modellen zijn voorzien van nieuwe tuning-bestanden die verhoogde luidheid van + 3dB.
  • Gesprekken worden nu in de wachtstand gezet wanneer snelkoppeling wordt losgekoppeld.

Opgeloste problemen
  • Lost het probleem om audio gain herverdeling tot het niveau van de DA55 en DA60 verhogen.
  • Probleem opgelost met de analoge codec versterkingsinstelling vergelijkbare luidheid levels als oudere producten.
  • Lost het probleem op dat headset model ID lezing verhinderd om te falen bij het gebruik van EncorePro Digital Series.
  • Lost het probleem op dat mute sync laten versmachten tussen audio processor en softphone als er meerdere gesprekken aanwezig zijn.

Version 119

DA90 Firmwareversie 119

Nieuw

• In overeenstemming met Microsoft Skype for Business certificering, een gesprek wordt in de wacht gezet wanneer de QD (Quick Disconnect) wordt verbroken. Call wordt hervat wanneer QD is hersteld.

• Toegevoegd vermogen om volumeregeling tone schakelen Pas bij het boven- en ondergrenzen plaats op elk interval.

Version 116

DA90 Firmwareversie 116

Nieuw

Algemene prestaties en stabiliteit verbeteringen:

• Verbeterde kwaliteit en volume aan beide geluid verzenden en ontvangen.
• Verbeterde betrouwbaarheid van de in-situ veld firmware-updates.
• Verbeterde meerdere oproepafhandeling (bijv hold / resume, "flash") gedrag.

Opgeloste problemen

• Uitgeschakeld vreemde hoorbare bevestiging tonen.
• Reset oproep mute toestand wanneer gesprek wordt beëindigd - volgende oproep begint VN-gedempt zoals verwacht.

Version 109

DA90 Firmwareversie 109

Nieuw

• Eerste release van het product