APC-4 / APC-40 / APC-41 (Cisco EHS-kabel): Hoe te installeren

Artikel-ID :
000009063

Deze procedure wordt uitgelegd hoe het installeren van de APC-4 / APC-40 / APC-41 EHS-kabel, die compatibel is met de volgende telefoon modellen Cisco:
  • 7942G
  • 7945G
  • 7962G
  • 7965G
  • 7975G

Software Requirements
  • De Cisco-server moet draaien Cisco CallManager System versie 4.1 (3) SR5x of hoger. Neem contact op met uw toestel beheerder om dit te controleren.
  • De Cisco telefoon moet actief firmware 8.3 (3) x of hoger. Om uw firmware-versie te vinden, drukt u op de knop Instellingen op de telefoon (het selectievakje icoon). Selecteer "Model informatie." De firmware-versie wordt vermeld onder "Load File."
Telefoon Instellingen
De telefoon moet hebben
  • "Headset Enabled" = Yes
  • "Headset Hookswitch Control" = Enabled.
Om dit te controleren:
  1. Druk op de knop Instellingen op de telefoon (het selectievakje icoon). Selecteer "Device Configuration"> "Media Configuration."
  2. Indien "Headset Enabled" is "Nee" en / of "Headset Hookswitch Control" is "met een handicap," contact op met uw telefoon beheerder.
Expansion Module Informatie
Als de telefoon is uitgerust met een 7914, 7915 of 7916 uitbreidingsmodule:
  1. Steek de uitbreidingsmodule in de telefoon AUX-poort.
  2. Steek de APC-4 / APC-40 / APC-41 in de uitbreidingsmodule.
  3. Gebruik een Part Number 85638-01 (voorheen 40287-05) adapter (verkocht via onze distributeurs) om het APC-4 / APC-40 / APC-41 audio-ingang uit te breiden tot de headset-aansluiting op de telefoon te bereiken. Klik hier om de installatie te bekijken.
Om de EHS-kabel installeren
  1. Op de basis, zet je de compatibiliteit schakelaar en spreken en luisteren volumes naar de volgende:

Omgeving CS50/CS55/CS70/CS70N/ CS351N/CS361N
    Kabel APC-4
    CS500 Serie
    Kabel APC-40 of APC-41
    Savi Office/700 Serie
    Cable APC-40 of APC-41
    Verenigbaarheid 1 A A
    Spreken Volume B 2 2
    Luisteren Volume 2 3 3
      Image of Settings Image of Settings Image of Settings
  2. Sluit de EHS-kabel aan op uw telefoon als volgt:

Image