APC-41 en APC-42: Hoe Wireless Hookswitch control functie in te schakelen op Cisco 7800 en 7900 Series

Artikel-ID :
000017987

Hoe kan ik hookswitch controle op de Cisco 7800 en 7900 series telefoons mogelijk te maken?

Er zijn twee soorten van Cisco call management systemen die gebruikt kunnen worden om de configuratie van de telefoon te maken - CUCM en CUCME.

U of uw IT-personeel kan verwijzen naar de onderstaande instructies om de draadloze hookswitch controle functie op de onderstaande Cisco telefoons die de APC-41 of APC-42 EHS kabels mogelijk te maken.

Cisco telefoons: 7942G, 7945G, 7962G, 7965G, 7975G, 7821, 7841, 7861

CUCM - Cisco Unified Communications Manager, voorheen bekend als Cisco Unified CallManager

Hieronder vindt u de instructies om EHS-functie in te schakelen:
  • Zorg ervoor dat de CUCM versie 4.1 (3) SR5x of hoger
  • Zorg ervoor dat de telefoon F / W 8,3 (3) x of hoger.
  • Toegang tot de server administrator met een browser.
    • Selecteer Device> Telefoon via de drop-down menu's.
    • Klik op "Zoeken", zonder selectiecriteria om een ​​lijst van alle telefoons te verkrijgen
    • Open de gewenste telefoon. Scroll naar beneden naar "Wireless Headset Hookswitch Control", ingesteld op "Enabled", Klik op "Apply".
  • Reset de telefoon.

CUCME - Cisco Unified Communications Manager Express, voorheen bekend als Cisco Unified CallManager Express

Hieronder vindt u de instructies om EHS-functie in te schakelen:
  • Zorg ervoor dat de telefoon F / W 8,3 (3) x of hoger.
  • Toegang tot CUCME via de command line interface van de router en gebruik de volgende commando's om EHS-functie voor de telefoon in te schakelen.
    • Device-Name (config) # telefonie-dienst
    • Device-Name (config-telefonie) # service telefoon ehookEnable 1
    • Device-Name (config-telefonie) # creëren CNF-bestanden
  • Reset de telefoon.