BackBeat FIT: Hoe om te koppelen

000017530

Hoe koppel ik mijn BackBeat FIT aan mijn telefoon of ander apparaat?

Om uw BackBeat FIT koppelen aan je telefoon:
  1. Te beginnen met de headset uitgeschakeld, houdt u de knop ingedrukt totdat de LED knippert rood en blauw.
  2. Activeer Bluetooth op uw telefoon en zet deze om nieuwe apparaten te ontdekken. Om dit te doen:
    • iPhone-gebruikers op Instellingen> Bluetooth> Aan
    • Android-gebruikers op Instellingen> Draadloos en netwerken> Bluetooth: Aan> Scannen naar apparaten
  3. Tik PLT_BBT om de koppeling te voltooien. Wanneer het koppelen is gelukt, stopt het lampje knippert en u hoort "Pairing Successful" in de headset.