BackBeat GO/BackBeat GO 2: Hoe Reset

000022536

Als u problemen met uw BackBeat GO of BackBeat GO 2 headset, kunt u het opnieuw instellen.

Om te resetten uw BackBeat GO/BackBeat GO 2:
  1. Druk op de knop ongeveer 5-6 seconden totdat het lampje begint te knipperen rood en blauw.
  2. Druk op de volume omhoog en volume omlaag knoppen tegelijk. Het lampje knippert snel 3 keer, en dan is de headset wordt uitgeschakeld.
  3. Wanneer u de headset, gaat het automatisch in de pairing-modus (knipperend rood en blauw), zodat je het kunt koppelen aan de telefoon of een ander apparaat.