BackBeat Go 2: Hoe te koppelen

000013217

Hoe koppel ik mijn BackBeat Go 2 naar mijn telefoon (of ander audio-apparaat)?

Om uw BackBeat Go 2 koppelen aan uw mobiele telefoon of ander apparaat:
  1. Schakel uw apparaat Bluetooth-functie.
  2. Begin met de headset uitgeschakeld. Houd de knop ingedrukt totdat het lampje op de headset begint te knipperen rood en blauw (ongeveer 5-6 seconden). Laat de knop los en zet de headset opzij.
  3. Op uw mobiele telefoon / apparaat, gaat u naar het menu Bluetooth en zoek naar (of toevoegen) een apparaat. De mobiele telefoon moet de headset, die in uw lijst met apparaten wordt weergegeven als "PLT_BBTGO2" vinden.
  4. Als u wordt gevraagd om een pincode, vul dan 0000 (vier nullen). Opmerking: Veel telefoons niet vragen om een wachtwoord.