BackBeat PRO: Hoe om te koppelen

000020580

De volgende procedure beschrijft hoe u uw BackBeat PRO koppelen met uw mobiele apparaat.

Koppelen uw BackBeat Pro de eerste keer:​
  1. Schuif de schakelaar in de stand ON. De hoofdtelefoon LED's knipperen rood en blauw.
  2. Activeer Bluetooth op uw apparaat en stel het zoeken naar nieuwe apparaten.
  • iPhone: Instellingen> Bluetooth> Aan
  • Android: Instellingen> Bluetooth> Aan> Scannen naar apparaten
      3.  Selecteer "PLT_BBTPRO". De headset LED's stoppen met knipperen na succesvolle            koppeling. Om uw BackBeat Pro koppelen aan een tweede mobiel apparaat of re-pair naar het oorspronkelijke apparaat:
  1. Houd de knop Oproep tot de LED's knipperen rood en blauw.
  2. Activeer Bluetooth op uw apparaat en stel het zoeken naar nieuwe apparaten.
  3. Selecteer "PLT_BBTPRO". De headset LED's stoppen met knipperen na succesvolle koppeling.
NFC pairing (moet worden ondersteund door het mobiele apparaat)

1. Zorgen NFC is ingeschakeld en uw telefoon scherm is ontgrendeld.
  2. Tik en houd de hoofdtelefoon aan op de NFC-tag locatie tot NFC pairing voltooid. Eventueel accepteert de verbinding.
OPMERKING: De hoofdtelefoon van de NFC-tag bevindt zich aan de buitenkant van de linker oorschelp (telefoon tag locaties variëren).
           Backbeat Pro how to pair image