CS50/CS55/CS60/CS70/CS351/CS361: Hoe Te Installeren (Video)

000021640

De volgende procedure beschrijft hoe u uw CS50/CS55/CS60/CS70/CS351/CS361 te installeren met behulp van de handset-aansluiting op de telefoon (met een HL10 lifter of EHS-kabel) of de speciale headset-aansluiting op uw telefoon.

User-added image

Klik op de afbeelding hierboven om een video over hoe je een CS50 / CS55 / CS60 / CS70 / CS351 / CS361 aansluit op de handset-aansluiting op uw bureautelefoon te zien. Opmerking: De video is in het Engels.

Om te installeren met behulp van de handset-aansluiting (met HL10 handset lifter of EHS-kabel):
  1. Sluit de AC-voeding in de telefoon AC / voltage aansluiting, en vervolgens in een stopcontact. Opmerking: Laad de handset gedurende 3 uur totdat de oranje lading LED lampje vast.
  2. Koppel het snoer van de hoorn van de basis van de telefoon.
  3. Steek de vooraf geïnstalleerde snoer dat wordt geleverd met de CS base in de handset-aansluiting van de telefoon. Opmerking: Zorg ervoor dat u de vooraf geïnstalleerde kabel aansluiten op de aansluiting van de telefoon waarvan het snoer handset was losgekoppeld.
  4. Steek het snoer van de hoorn in de handset-aansluiting aan de voorzijde van de basis van de telefoon.
  5. Druk op de call control-knop en de hoorn van de haak.
  6. Stel de configuratie knop om 1 kunnen de kiestoon te horen. Opmerking: De meeste telefoons van de configuratie is al ingesteld op 1. Als niet is ingesteld, kunt u nummer 1 lijn te brengen met de uitsparingen aan de kant zetten van de nummer 1 op 3:00 bij het kijken naar een klok.
User-added image

Klik op de afbeelding hierboven om een video over hoe je een CS50 / CS55 / CS60 / CS70 / CS351 / CS361 aansluit op de speciale headset-aansluiting op uw bureautelefoon te zien. Opmerking: De video is in het Engels.

Om te installeren met behulp van een headset-aansluiting:
  1. Sluit de AC-voeding in de telefoon AC / voltage aansluiting, en vervolgens in een stopcontact. Opmerking: Laad de handset gedurende 3 uur totdat de oranje lading LED lampje vast.
  2. Steek de vooraf geïnstalleerde snoer dat wordt geleverd met de CS base in de headsetaansluiting van de telefoon.
  3. Druk op de call control-knop, en druk op de headset-knop op de telefoon.
  4. Stel de configuratie knop om 1 kunnen de kiestoon te horen. LET OP: De meeste telefoons van de configuratie is al ingesteld op 1. Als niet is ingesteld, kunt u nummer 1 lijn te brengen met de uitsparingen aan de kant zetten van de nummer 1 op 3:00 bij het kijken naar een klok.