CS50-USB / CS60-USB: Hoe het systeem te resetten

000009203

Deze procedure wordt beschreven hoe u het systeem te resetten.

1. Druk en houd de mute-controle (A) en de talk-toets (B) totdat het gesprek lampje (C) op de headset begint snel te knipperen. Laat beide knoppen los.
  2. Houd de TALK-knop (B) te drukken. Wacht tot het gesprek lampje stopt met knipperen, daarna de knop los.
  3. Koppel de CS50-USB / CS60-USB vanaf een USB-poort van uw computer
  4. Als u ook gebruik maakt van een AC-voeding, de stekker uit het onderkant van de basis.
  5. Wacht 5 seconden en sluit de AC-voeding en USB-kabel. Het systeem reset is voltooid.
  6. Test de headset om ervoor te zorgen het goed werkt.