Explorer 10/50: Hoe om te koppelen

000021369

De volgende procedure wordt uitgelegd hoe u uw Explorer 10/50 headset met uw telefoon of een ander Bluetooth-apparaat.

De eerste keer koppelen

Het dragen van uw headset, macht het op. De eerste keer dat je dit doet zal de pairing proces te beginnen. U hoort "pairing" en de headset lampjes knipperen rood en blauw.

Tweede keer koppelen
  1. Met de headset is ingeschakeld, zet de headset in de paarmodus door te drukken en de call control-knop ingedrukt totdat het lampje knippert een afwisselend rood-blauw.
  2. Activeer Bluetooth® op uw telefoon en zet deze om te zoeken naar nieuwe apparaten.
  • iPhone: ga naar Instellingen> Bluetooth> Aan
  • Android: ga naar Instellingen> Bluetooth> Aan> Scannen naar apparaten
  1. Selecteer "PLT_E10" voor de Explorer 10 en "PLT_E50" voor de Explorer 50
  2. Indien nodig, voer vier nullen (0000) voor het wachtwoord of accepteer de verbinding. Zodra het afstemmen is gelukt hoor je "succesvolle koppelen."