Explorer 500/505: Hoe Om Te Koppelen (Video)

000022539

De volgende procedure wordt uitgelegd hoe u uw Explorer 500/505 headset koppelen met uw telefoon of een ander Bluetooth-apparaat.

User-added image

Klik op de afbeelding boven voor een video die laat zien hoe aan de macht over en de hoofdtelefoon als koppeling naar een nieuwe of tweede apparaat. Let op: de video is in het Engels.

De eerste keer koppelen

Het dragen van uw headset , macht het op . De eerste keer dat je dit doet zal het pairing proces te beginnen . U hoort " pairing " en de headset lampjes knipperen rood en blauw.

Tweede keer pairing
  1. Activeer Bluetooth® op uw telefoon en zet deze om te zoeken naar nieuwe apparaten.
  • iPhone: ga naar Instellingen> Bluetooth> Aan
  • Android: ga naar Instellingen> Bluetooth> Aan> Scannen naar apparaten
  1. Selecteer "PLT_E500".
  2. Indien nodig, voer vier nullen (0000) voor het wachtwoord of accepteer de verbinding. Zodra met succes gekoppeld je hoort "succesvolle koppelen."